06-47693802

vrijdag 13.00 uur tot 17.00 uur
Zaterdag 9.00 uur tot 16.00 uur

Kinderboerderij

Achter de boerderijwinkel ligt een mooi terras met speelgelegenheid. Vanaf hier kun je ook naar de dieren op de kinderboerderij. Laten we ze even aan je voorstellen:

Joe

Joe is een Iers paard. In zijn paspoort staat dat hij een sportpaard is, maar dat is hij eigenlijk niet hoor. Hij is liever lui dan moe. Joe is wel groot, maar gelukkig ook heel lief. Hij vindt het altijd heel gezellig om te kijken wat er allemaal gebeurt op het bedrijf. Vooral in de pluk hoopt hij dat de pluktreintjes met volle kisten appels dicht tegen het hek aan parkeren, want dan kan hij makkelijk een paar appels snoepen!

Simba

Simba is een minishetlander. Hij is in April 2022 geboren, dus eigenlijk nog maar een peuter. Simba is een boefje. Hij speelt graag en bijt graag overal in. Dit is zijn manier van ontdekken. Sommige dingen kent hij nog niet zo goed en moet hij nog oefenen. Simba vindt iedereen aardig en is heel nieuwsgierig. Hij komt altijd wel even kijken. Tenzij hij gras mag eten, dan is hij vooral daar mee bezig.

De familie konijn

 Bobbelee, Sientje en Siep zijn onze konijnen. Het zijn Franse hangoor konijnen. Ze zijn best wel groot, dus je kan ze niet optillen. Sientje en Sieb zijn broer en zus van elkaar. Bobbelee is hun vriendinnetje. Alle drie de konijnen zijn erg nieuwsgierig. Wist je dat ze al best vaak ontsnapt zijn? Ze kunnen erg hoog springen en dus sprongen ze steeds over het schot in hun stal heen. Nu het schot hoger is gemaakt, blijven ze lekker in hun stalletje en weitje.

De familie cavia

 Mammaloe, Pippa en Loulou. Mammaloe is de moeder en Pippa en Loulou zijn haar dochters. Ze hebben alle drie een mooie camelkleur. Mammaloe heeft bruine oogjes en Pippa en Loulou zijn heel bijzonder. Zij hebben rode oogjes. Altijd als we aan komen lopen gaat de familie cavia mooi voor ons zingen. Ze piepen dan heel hard als begroeting en dat vinden we erg gezellig.