06-47693802

vrijdag 13.00 uur tot 17.00 uur
Zaterdag 9.00 uur tot 16.00 uur

Boerderijwinkel

In onze gezellige boerderijwinkel hebben we een divers aanbod van fruit, groenten en streekproducten. Naast de appels en peren uit onze eigen boomgaard, verkopen we ook ander fruit en groenten uit het seizoen. We proberen zoveel mogelijk onze inkoop te doen bij de boeren uit de omgeving. Dat is lekker lokaal en duurzaam! Onze aardappelen, uien, spruiten, wortelen, komkommers, paprika’s, tomaten, sla, asperges, aardbeien en kersen komen allemaal van collega agrariërs uit de buurt.

Sinds 2022 hebben we onze eigen appel, de JoMi appel. Een superlekkere appel met een zuurtje en een zoetje. We zijn erg trots op deze appel en laten hem u graag proeven.

Naast de versproducten bieden we u een keur aan streekproducten. Van jammetjes tot likeur, wijn en bier. Van Zeeuwse knopendrop tot bakmixen, kaas en vers ijs. Leuk en lekker! We hebben leuke Zeeuwse souvenirs als theedoeken, zeepjes, mokken en tassen.  Heeft u een cadeautje nodig? U bent in onze winkel welkom om zelf een pakketje samen te stellen of u kunt kiezen uit de pakketjes die er staan. Voor instellingen en bedrijven kunnen we relatiegeschenken en kerstpakketten verzorgen.

In onze winkel staat ook een (kinder)zwerfboekenkast. Hierin vindt u veel verschillende boeken voor volwassenen en voor kinderen die u gratis en voor niets mee mag nemen. De boeken die u meeneemt hoeft u niet terug te brengen. U kunt ze houden of weer ergens anders verder laten zwerven. Zo kunnen we allemaal genieten van een momentje wegduiken in een boeiend verhaal

In 2021 zijn we begonnen met het maken van ambachtelijk sap van fruit uit eigen boomgaard om zo verspilling van net wat minder mooi fruit te voorkomen. Vanaf 2022 zijn we ons sap gaan verkopen met een eigen etiket en is onze huislijn “van Wisse” begonnen. Inmiddels hebben we al meerdere producten onder ons eigen merk uitgebracht. Naast diverse vruchtensappen hebben we ook diverse smaken luxe fruitbonbons, Fruit&Chocolade van Wisse genaamd en een ambachtelijke appelazijn Zuurtje van Wisse. Op dit moment zijn we appels en peren aan het verwerken tot heerlijke ciders. Deze hopen we vanaf het voorjaar 2023 aan te kunnen bieden onder de naam Bubbels van Wisse.