06-47693802

vrijdag 13.00 uur tot 17.00 uur
Zaterdag 9.00 uur tot 16.00 uur

Omroep Zeeland op bezoek!

Op 15 mei hebben we Fredirique Spigt en haar crew mogen ontvangen in ons kraampje en onze boomgaard voor het reisprogramma Waar zee land kust. Wat een leuke ontmoeting was dat! We hebben genoten.
 
Bedankt ook aan iedereen die geholpen heeft!
 
 

Activiteitenkalender

Een excursie in de boomgaard kunt u in verband met een beperkt aantal plaatsen per keer het beste vooraf reserveren via 06-47693802 of kraampjevanwisse@gmail.com

Tarieven excursie in de boomgaard met pluktrein
Volwassenen 4.75 euro
Kinderen t/m 12 jaar 4.00 euro

Voor actuele informatie over de overige activiteiten en eventuele extra activiteiten, check onze pagina’s op Facebook en/of Instagram.

Onze activiteiten zijn buiten, het kan dus zijn dat vanwege slechte weersomstandigheden een activiteit niet door kan gaan. Check daarom bij slecht weer altijd onze pagina’s op Facebook en/of Instagram.

Diverse activiteiten

In onze boomgaard organiseren we door het jaar heen verschillende activiteiten en excursies. In de activiteitenkalender kunt u zien op welke dagen we activiteiten gepland hebben staan. Op verschillende zaterdagen in het jaar gaan we met de pluktrein de boomgaard rond en komt u alles te weten over het telen van fruit. Verder organiseren we nog diverse activiteiten, zoals een sprookjesrondgang door de boomgaard, waarbij u met de pluktrein langs verschillende sprookjes gaat.

Fotoshoots

Onze boomgaard is een prachtige locatie voor fotoshoots. Wilt u ook foto’s komen nemen in de boomgaard? Neem contact met ons op.